REVIEW : HAZZANA BOUTIQUE HOTEL SERI KEMBANGAN

November 17, 2016 Iera Lee 2 Comments

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Lama tak menulis kan. Ok la kita open diary untuk tulis hotel di Seri Kembangan ni.
Last time husband datang, so macam biasa kami ni nomad. Nak tidur je pikir kat mana ek sebab sharing bilik sewa dengan sis so agak payah dia nak stay kat rumah sewa tu.
Google and macam biasa guna booking.com area Cyberjaya semua da habis. Giler macam pisang goreng panas ek. Memang ramai cari hotel area sini lagi-lagi ada Tune Hotel yang murah lah sikit ratenye. Dah tak ada kena la search yang dekat. Search kat Dengkil tapi tak kenan pula so cari area Seri Kembangan. Ting jumpa yang murah sikit dan under budget. 

Hotel ni agak baru lah jugak. Interior dia memang wow! Cantik tapi maybe masa datang receptionist tu cam tak ada mood kot. Layan tak layan je.. Lantak la korang den nak bermalam ajo.. Hotel ni dekat dengan kedai makan siam. Hubby suka makan situ katanya sedap. For me Ok la .. tapi memang agak pemurahlah. Tomyam siap ada udang galah bagai and ketam.. mana nak cariii.. hehehehe..

Ok back to the hotel.. Pic as below:

Ni exactly pic our room. Memang sempit sikit berbaloi la dengan rege. Toilet luas syok!
Hubby minta yang ade tingkap tapi da lewat pun check in all is sold out. So tak sangka hehehe.. Ramai juga yang check in rupanya. Dalam semua lengkap siap ade coffee instant and hair dryer kot.
Internet thumbs up ..fast furious..


Ni rupa luar. Eh all picture ehsan google K tapi sebijik la gambarannye hehehe..
Ok la korang kalau nak cari yang selesa tapi bajet memang suggest this hotel.
K tata

P/S : Tak sabar nak beli laptop baruuu senang nak update blog pasni :(



                                                                                        the typewriter,
                                                                            

You Might Also Like

2 comments:

aswadz said...

nice sharing. berguna kot2 kalau ada outstation kat area2 sini.

Iera Lee said...

wc :)