REVIEW : WP HOTEL KUALA LUMPUR WITH INFINITY POOL

September 02, 2016 Iera Lee 0 Comments


اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Dah lama hakak tak menaipkan. Bukan busy sangat pun tapi tulah kehidupan ni macam tak ada masa lapang. Alhamdulillah rezeki Ramadhan iols disahkan mengandung. Yup 1st child. Nanti iols buat entry lain. Tu pun tak sempat nak cerita. Maklumlah busy muntah sokmo. Lagi 1 laptop rosak cam sakit hati jugak. Kena beli baru la gamaknya :P

Last weekend 28/8/16 iols pergilah sambut our 1s anniversary gitew...  Kelas tak nak sambut-sambut bagai? Hehehe.. Simbolik kasih sayang katanya..auch. Plan nak juga berjalan dengan bawak perut. Yelah at first iols hajak lah my husband ke cameron. Nak ke over the sea tabungan menipis so cuti-cuti dalam negara la dulu. Awak bukan orang kayo... Semua proposal di reject eh. Sakitnya tuh di sini. End up nak sangat bercuti dekat tapi ada pool. Search lah yang paling baik punya. Google-google, mostly range price RM300 above tapi hotel and residence tip top.. Lastly kita perasan 1 blogger ni ke WP Hotel Kuala Lumpur. Husband memang pernah pergi cuma tak pernah lah nak mandi kat pool dia. Ok now biar gambar berbicara ...


Toilet macam style tune hotel cuma luas sikit. Lengkap dengan hair dryer tapi kita punya cam rosak je.. k bye!


2 shower.. suka


Ruang macam tune hotel Cyberjaya. Agak limited tapi kemas dan siap arah kiblat.


TV in front of your bed jerr...


View dari room kitorang dapat tengok KLCC :P


Husband in front of the infinity pool... Tak boleh mandi malam..  Open/close 7:00 am until 7:00 pm.


So nice view kannn walaupun jauh..


KL Tower...


From our room walaupun tak indah mana hehehehe... But this is our city .. Kuala Lumpur


Lanje sekeping dua.. kata anniversary.. auch :P


Kalau dia da masuk serius orang lain semua keluar hahahaha...


Syok!


hola... :)


Mak buyung ke mak dugong tu hehehe.. 

Overall service hotel ok cuma masalah parking sikit. Kalau korang tabiatnya suka berjalan kaki ha sesuai bebenor. Park kat hotel siap2 pastu jalan kaki ke Sogo ke KLCC ke. Tapi hakak pregnant dek non memang tak lah nak jalan kaki. Limited parking space so kena parking area terbuka tempat lain .. Rate dalam RM5:00 per entry siang dan malam RM5:00 juga. Sila ambil dan simpan resit sebab boleh claim kat hotel. Kitorang lupa ambil resit malam huhu :( .. Lagi 1 kami request a bit decoration for our 1st anniversary tapi kan depa tak buat. Sedih je kalau camtu tak payah la column untuk extra request. Tapi dah selamat pun.. Tu je la.. Maybe kena direct call.. Ok la selamat membaca ... Daaa~~


                                                                                                     the typewrite,
                                                                                                   
                                                                                    

You Might Also Like

0 comments: