REVIEW BRIDE TO BE : PELAMIN RUSTIC VINTAGE

September 16, 2014 Iera Lee 0 Comments




اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Rasanya theme ini dah banyak b2b buatkan..
ni pun one of theme yang sedang me fikirkan...
kadang-kadang kita tak faham apa maksud 'rustic vintage' sendiri..
kita jumpa the meaning sebegini..

Vintage Weddings – Inspiration for a rustic vintage wedding can be found in a number of places including all of these real vintage style weddings. Made popular a few years ago by what was called an anthropologie style wedding, vintage rustic weddings now have become common place in the world of wedding styles. From the shabby chic style wedding to the more flea market wedding we feature some of the best and more inspiring rustic vintage weddings.

kalau tak faham sila guna google translate
bunyi macam kurang ajar padahal tak pun
sebab den pun guno yo kengkadang..
Plan nak DIY je pelamin sendiri tapi macam ehmmm
guna palette kayu je..
1 hal pula nak cari tapi benda2 gini kena ramai yang nolong..
hai dah la perempuan..
tak apa kita buat slow2..
gambare!!
.
contoh pelamin rustic vintage cenggini ha..








So what do you think?
rare kan??
padahal dah lama pun buat...
kita try beli sikit2 and cari palette secepat mungkin..
wish me luck guys!
cayok2....





                                                                                             the typewriter,
                                                                         

You Might Also Like

0 comments: