AZAD MUKHLIS VS GONG YOO

August 08, 2017 Iera Lee 0 Comments




اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Ok ni memang pengaruh K-Pop sangat. Ramai cakap muka anak mommy macam Gong Yoo pelakon korea tu. Adakah gara-gara mommy suka tengok cerita Goblin tu baby oiii hehehe.. Serius masa preggy layan K-pop tak hengat. Bukan sebab nak anak muka korean ke mende sebab tak dapat tidur oiii. Korang rasa la bila korang pregnant nanti. Some more I am alone while I am pregnant. Suami jauh, sis selalu jumpa suami dia sebab masa tu sewa bilik dengan sister tapi memasing dah kahwin hehehe. So bila alone and tak tidur malam-malam, layan la K-drama.... 

My son Azad Mukhlis 

Gong Yoo Goblin.. Handsome walaupun da tuo. Hehehehe.. sape layan Coffee Prince confirm kenal. Dorang kata muka baby ada iras pelakon ni. Mungkinkah terkenan.. Oh lucky mommy hahahha.. Tak dapat Song Joong Ki ni pun ok la sayang. 

What do you say? For me tak nampak sangat tapi memang melting bila tengok anak sendiri senyum manis-manis. Aduh terpikat sangat hehehe.. Mommy love you so much baby AM my lil strawberry aka kuzira junior 

You Might Also Like

0 comments: