Photobucket
Ommo Iera Lee
Follow Dashboard
AZAD MUKHLIS VS GONG YOO
Tuesday, 8 August 2017 | 0comment




اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Ok ni memang pengaruh K-Pop sangat. Ramai cakap muka anak mommy macam Gong Yoo pelakon korea tu. Adakah gara-gara mommy suka tengok cerita Goblin tu baby oiii hehehe.. Serius masa preggy layan K-pop tak hengat. Bukan sebab nak anak muka korean ke mende sebab tak dapat tidur oiii. Korang rasa la bila korang pregnant nanti. Some more I am alone while I am pregnant. Suami jauh, sis selalu jumpa suami dia sebab masa tu sewa bilik dengan sister tapi memasing dah kahwin hehehe. So bila alone and tak tidur malam-malam, layan la K-drama.... 

My son Azad Mukhlis 

Gong Yoo Goblin.. Handsome walaupun da tuo. Hehehehe.. sape layan Coffee Prince confirm kenal. Dorang kata muka baby ada iras pelakon ni. Mungkinkah terkenan.. Oh lucky mommy hahahha.. Tak dapat Song Joong Ki ni pun ok la sayang. 

What do you say? For me tak nampak sangat tapi memang melting bila tengok anak sendiri senyum manis-manis. Aduh terpikat sangat hehehe.. Mommy love you so much baby AM my lil strawberry aka kuzira junior 

Labels: ,


Older Post | Newer Post
The Tukang Tulis


HELLO PEEPS!!!:)
My name is Iera Lee
Daughter of Sir Abu Samah and Madam Zainab.
28 years old.
Blogging since 2010
The Key To The Life Of The Heart : lie in reflecting upon the Quran, being humble before Allah in secret, and leaving sins (Ibn Al Qayyim)


Diary About Stuff


Let's Stalker!

Follow @ieralee


My source!

Source : Mr Google
Own this blog : IERA LEE