REVIEW : TUNE HOTEL CYBERJAYA



اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Buat apa? Kat office minggu ni low season pulak sebab France tengah nak snowing-snowing hehehe..
Winter lerrr..hadoii..
Meh nak review sikit kat mana nak tinggal di Cyberjaya. Yang murah dan selesa.
Kita memang suka tidur dekat hotel sebab semua ada dan yang penting uols kena la ada $$$.
Memang melayanglah.. ingat retis nak bajet tidur hotel memewah.
Kalau kat Cyberjaya untuk jangka yang singkat kita suggest Tune Hotel Cyberjaya. The lowest rate for hotel here. Macam mana tahu? Sebab sis kita dulu front office hotel ni lepas tu pernah juga staying if husband datang sini. Dah kira macam rumah kedua. But please do not expect so much. This is only a budget or transit hotel for a traveler.


Katil kemas dan ada ruang untuk menulis novel hehehe.
Boleh juga sembahyang dan ada arah kiblat.
Lupa amek pic mula-mula masuk bilik tapi masuk je of course jumpa toilet dan cermin besar.


Ruang televisyen. Pergh tulis melayu haku. So sambil baring ngadap ler tv.


Tandas bolehlah bersih tapi bukan 100%.


Bilik air


Ruang cuci muka sempit sikit. Nama pun transit hotel.

Per night RM90 kalau weekdays. Weekend tak sure dan selalu fully book sebab ramai betul pak arab, negrorian lepaking here.

Sekilan nukilan,

XOXO


                                                                                              the typewriter,
                                                                        

Comments

Syamsid Dhuha said…
I used to live at cyberjaya before when I work at IBM as intern but macam biasa cyberjaya ni sunyi je . Haha even I lived in cyberjaya "before" I think this hotel is the best budget hotel those who want to travel around putrajaya/cyberjaya .

- Syamsid Blog -
Iera Lee said…
Yes Syamsid a bit sunyi tapi dah mula membangun sekarang :). Agree with you because the space bigger than other tune hotel i guess :)

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI