REVIEW BRIDE TO BE : PHOTOGRAPHER & VIDEOGRAPHER KAHWIN

August 03, 2015 Iera Lee 2 Comments



اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Ok ni antara list photographer yang me guna.
Memandang berasal dari Negeri Sembilan iaitu di Felda Serting Hilir 6, so tak banyak choice di tempat sendiri. Lain lah macam kat key ell, Seremban of course banyak OP best-best and dapat harga berpatutan. Teringin nak guna MukhrizUdey tapi bajet tak sampai pastu dok bertekak dengan fiancee about the price. Kalau ikutkan memang mampu tapi bila Encik Tunang kata "utamakan perbelanjaan selepas kahwin" terus drop. Hahahah.... Ok let me share a little bit my official OP & OV as below:



Official photographer untuk pre wedding on 13 June 2015. Harga RM200 untuk 1 jam setengah punya sesi. Hasil seperti begini ya hadek-hadek :P






Well cantik ke tidak??? Hehehe.. Boleh roger abam photographer ye ...


Ni official photographer untuk majlis ijab & qabul serta majlis bersanding pada 28 August & 29 August 2015. Malam berinai macam tak nak je sebab mesti dah penat tapi tengok la nanti. Hahaha.. Hasil kita share after majlis ye, Overall price memang a bit expensive sebab rupanya banyak lagi OP meletops buat promotion kaw-kaw bila bulan May dan it is not necessary to book photographer awal la. Nasiblah me dapat harga pakej so murah sikit la dan staff ok. Dekat sikit dengan rumah parent so tak perlu fikirkan penginapan. Jom cuci mata dengan picture kat bawah ni













my favorite picture :)










3. ArtnanPhotoStudios

Official photographer for reception groom side. I love the picture kot tapi memang tak boleh challenge MukhrizUdey beb.. How I am stress tak book depa awal-awal. :P. Tapi abang ni murah sebab siap buat liveupdate ok. Charge mileage tak ada. Price RM999 kalau tambah liveupdate RM250 tapi semua orang membantah.. waaa :'( .So hasil seperti ini.. taraaa...
















4. The Marksman Cinematography

Ni pula official videographer we alls. Tapi iols hamek untuk nikah yo. Tak mampu bebanyak yelah awak bukan retis pun. So far cantikkan video dia and hope eveything turns well. So boleh tengok hasil dekat sini :)


Kalau nak hire dorang sangat-sangat dialu-alukan dan jangan lupa kredit nama hakak ok.. Iera Lee..
Hehhehe bukan nak jadi retis, tolong sesama Islam..

Sekian, terima kasih ...
XOXO






                                                                                                    the typewriter,

                                                                                     

You Might Also Like

2 comments:

nadia mat said...

whoaa! Cantiknya akak. Suka nengok! Tempat pun cantik! Jangan lupa jemput kita taw! hehe

Iera Lee said...

Awak lagi cantik hehehe :) .. Boleh je jemput tapi jauh la nak datang tuh ..hahahaha