REVIEW BRIDE TO BE : KEK KAHWIN

August 06, 2015 Iera Lee 1 Comments


اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ




Wokey seriously
I am a bit depressed because last minute iols baru nak cari orang yang boleh
buat kek kahwin den. Gila tak cuak sebab tempat kita tak macam key ell so cake tak
der la best-best sangat makanya kena lagi survey dan survey.
Jumpa seorang sis ni tapi she already full order but still under consideration.
Gosh I am so nervous!
Doakan kita dapat kek kahwin eh kalau tak ada pun last choice pulut kuning pun jadi lah
nanti kita gtau siapa yang buat kek, sedap ke tidak sebab kawasan Felda memang sukar nak cari
dalam internet but no worries yang jauh-jauh nak prepare nanti tengok final post after wedding.
I will list one by one my best wedding vendor .. hehehehe
Till then..
xoxo 




                                                                                      the typewriter,
                                                                          

You Might Also Like

1 comments:

Fatin Liyana said...

Wah dah nak kahwin dah ?? Tahniah in advance~ :)