REVIEW BRIDE TO BE : BACHELORETTE PARTY

August 20, 2015 Iera Lee 6 Comments


اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hi.. tidak berapa rajin mengupdate disebabkan
kekangan masa dan keadaan yang tidak mengizinkan.
Yelah laptop rosak 
Hangin den. Sodih pun ado ha yelah da berapa tahun pulak laptop tu berkhidmat kann.
Tup tup tak boleh on 
Saya perlukan doktor untuk merawatnya huhuuhuh..
Ok jump to title.. ya parti bujang dalam BM nye
hahahaa kau nak tiru omputih ke pe?
No la lebih kepada makan-makan sahaja and i did not expect my friends will do the 
preparation to be awesome like this.
Honestly just want to chit chat with them and laugh together but I am so surprise when coming inside the restaurant. Ok dah kenapa ber"rojak". 
Actually kita tak tahu pun benda ni dan tak dapat agak pun. Dah la tu sorang pun tak balas mesej kita dalam whatsapp. Sodih den. End up my friend Erna ajak makan-makan. Memang berdua je lah dah semua krik krik. That day on 18 Aug 2015, iols yang naif ni pun ngikut ler ke Shaftbury, Cyberjaya. Siap OT ok sampai pukul 7:30 malam. Nak makan dekat Monjo tapi tutup. Damn tol. Pastu Erna ajak ke Serai. Dalam hati macam tak nak je. Haahah.. tapi follow je. Masuk the entrance, staff Serai open the door macam kat hotel tu with word "welcome" and pleasant smile 
Lepas tu tunjuk one room yang terasing sikit. Masuk-masuk all my friends, Nad, D, Swit & Ella dah tunggu pwencess datang. Gila tak terkejut and kebetulan my friends from Nilai pun datang sekali so unexpected. The preparation for this chit chat jadi "bachelorette party" kesudahannya.
Cerita panjang sangat kan. Dah tentu namanya Diara Haku ahhahahha.. Kalau korang membaca korang memang awesome dan faham meaning of "Friendships".
Of course I am touched and feel really happy on that day. Our friendship start from my new company "Miki Shared Service Centre" and still going even though most of them already resign. (Err.. basically tinggal I dengan Erna je..hahaha). Let me share our happiness moment with you and for my future reference.



Ada banyak picture tapi iols share yang da diedit je la ye.
Tqsm for reading ...

XOXO







                                                                                             the typewriter,
                                                                                

You Might Also Like

6 comments:

syoknya nak kawen,. teringt zaman =2 nk kawen hr tu.. huhuhu ..terasa di awangan....smoga bahagia dek...tahniah ek...

wah seronoknya :-)

Fatin Liyana said...

Seronoknya dapat lepak bersama kawan-kawan :D That's the best moment ever ! Hehe

saadiah muji said...

Mengidam atau mengada-gada? Tanya badan anda Mengidamkah?

Cik Yanie said...

Jom join http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/10/giveaway-october-by-impiana-cik-yanie-1.html

maisarah said...

hai kak :)
akak keje kat MIKI shared services tu ok ke? saye banyak baaaanyak sangat review buruk buruk. sampai kate even desperate pun jangan apply situ.

bagi komen kak, saye da desperate da carik keje ni, ingat nak apply situ. tq :). emel saye, maisarazali@yahoo.com.