Photobucket
Ommo Iera Lee
Follow Dashboard
REVIEW BRIDE TO BE : BACHELORETTE PARTY
Thursday, 20 August 2015 | 6comment


اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hi.. tidak berapa rajin mengupdate disebabkan
kekangan masa dan keadaan yang tidak mengizinkan.
Yelah laptop rosak 
Hangin den. Sodih pun ado ha yelah da berapa tahun pulak laptop tu berkhidmat kann.
Tup tup tak boleh on 
Saya perlukan doktor untuk merawatnya huhuuhuh..
Ok jump to title.. ya parti bujang dalam BM nye
hahahaa kau nak tiru omputih ke pe?
No la lebih kepada makan-makan sahaja and i did not expect my friends will do the 
preparation to be awesome like this.
Honestly just want to chit chat with them and laugh together but I am so surprise when coming inside the restaurant. Ok dah kenapa ber"rojak". 
Actually kita tak tahu pun benda ni dan tak dapat agak pun. Dah la tu sorang pun tak balas mesej kita dalam whatsapp. Sodih den. End up my friend Erna ajak makan-makan. Memang berdua je lah dah semua krik krik. That day on 18 Aug 2015, iols yang naif ni pun ngikut ler ke Shaftbury, Cyberjaya. Siap OT ok sampai pukul 7:30 malam. Nak makan dekat Monjo tapi tutup. Damn tol. Pastu Erna ajak ke Serai. Dalam hati macam tak nak je. Haahah.. tapi follow je. Masuk the entrance, staff Serai open the door macam kat hotel tu with word "welcome" and pleasant smile 
Lepas tu tunjuk one room yang terasing sikit. Masuk-masuk all my friends, Nad, D, Swit & Ella dah tunggu pwencess datang. Gila tak terkejut and kebetulan my friends from Nilai pun datang sekali so unexpected. The preparation for this chit chat jadi "bachelorette party" kesudahannya.
Cerita panjang sangat kan. Dah tentu namanya Diara Haku ahhahahha.. Kalau korang membaca korang memang awesome dan faham meaning of "Friendships".
Of course I am touched and feel really happy on that day. Our friendship start from my new company "Miki Shared Service Centre" and still going even though most of them already resign. (Err.. basically tinggal I dengan Erna je..hahaha). Let me share our happiness moment with you and for my future reference.



Ada banyak picture tapi iols share yang da diedit je la ye.
Tqsm for reading ...

XOXO







                                                                                             the typewriter,
                                                                                

Labels:


Older Post | Newer Post
The Tukang Tulis


HELLO PEEPS!!!:)
My name is Iera Lee
Daughter of Sir Abu Samah and Madam Zainab.
28 years old.
Blogging since 2010
The Key To The Life Of The Heart : lie in reflecting upon the Quran, being humble before Allah in secret, and leaving sins (Ibn Al Qayyim)


Diary About Stuff


Let's Stalker!

Follow @ieralee


My source!

Source : Mr Google
Own this blog : IERA LEE