BERCUTI KE CAMERON HIGHLAND

January 08, 2014 Iera Lee 0 Comments



اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Hello there!...
ha berpuluh entry untuk satu hari..
hambek ko..
hehehe..
no la sebab kat office tak ada kerja so update sikit..
tadi dah buat entry pulau pangkor..
now moh kita ke cameron highland ler plak..
this is my first time go to there you know...
betapa kunonye gua...
hahahah..
tunang aku pun 1st time...
kami gerak dari pangkor...
pukul 9 pagi check out..terus ke jeti..
pastu drive terus ke cameron...
ni chek nak habaq mai..
pergh!! tobat memasing tak nak pergi lagi..
jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.................
balik hari memang sangat letih..
dari bukit ke bukit tu...


bermula dari tapah...


sempat lagi MR. K boli pulasan..
macam tahu2 jer perjalanan jauh..


ni baru separuh kat Lata Iskandar..cantik!


kedai sepanjang Lata Iskandar


Finally safely arrived Cameron...fuhhh...


sedut asap lu beb..


strawberry farm..




gilo...tak menyabar nak makan..hahahha




dah selesai di abang sayang strawberry farm...
mereka sweet...


sebelum pulang singgah ke ladang teh o teh








yamcha dulu yok...




memborong before pulang...


ok the end of entry cameron...
xoxo...

Perbelanjaan:
Minyak kereta : RM40
Tol : tak ada sebab ikut jalan dalam
Makan : RM 34.90
Beli belah : duit memasing

Total : RM 74.90




                                                                                               the typewriter,
                                                                                     

You Might Also Like

0 comments: