HANDBAGS FROM IERA LEE COLLECTION

July 07, 2013 Iera Lee 0 Comments



اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

hi uols!lama tak update my maya diary ni...
almaklum sibuk nak bisnes raya kan...
cari duit poket nanti tak ada duit raya pula...huhu
now me selling good quality handbags..
for those crazy about bags..
come visit our fanpage at 
kami menjual dengan harga yang berpatutan..
jom beli tau..
iklan sat no.....
jangan la maroh..hehehe
actually tak ada apa nak update
cuma nak berharap
rezeki itu milik saya...
dan berharap anda semua doakan 
perjalanan B2B saya berjaya...
letih bila kita buat 2 kerja dalam 1 masa...
tapi nak buat macam mana
ini lah kehidupan 
yang harus kita tempuh dan lalui...
mungkin dalam hidup tak selalunye yang indah milik kita
tapi siapa tahu di akhirat nanti kan..
ececeh...memotivasikan diri..
ok la uols...
kita tidur dulu tau..
insyaAllah will update always...
daa...
xoxo...


                                                                                              the typewriter,
                                                                                  

You Might Also Like

0 comments: