STRESS PIKIR E-DAY (CLOTHES)



hi uols...
serius lama dah tak update blog ni...
bukan apa...bila kepala dah penat..
otak minta rest cepat-cepat..
sudahnya tido jadi awal bangun pun haruslah kena awal...hoho..
skang me stress pikir E-day me bulan 3 ni..
lama lagi?
oh sekarang pun debar dah makin terasa..
gila tak debar...
dah macam nak gugur jantung..
sebab :
1) Persiapan dah ke laut
2) Tidur makin tak lena
3) Makan pun dah kemana ( boleh kurus....:p)
4) Oh barang tak beli lagi....
gila-gila...
banyak benda nak kena survey...
mampus kalau ter " skip " mana-mana...
itulah orang kata ikut nafsu binasa...
ayoyo....
ok me ingat nak beli je baju dah siap..
pastu touch up2 sendiri...
simple tapi leceh nak membuatnya...
tak apa..we try our best!
cayok2!!
antara baju yang me nak beli...

 1st style macam ni...tapi tak sesuai lak nak pakai p majlis lain...
but this is the nice one...

 2nd...sekarang dah trend kain gini...cantik...
simple...baju kurung moden...
kain kipas...

 yang ni memang meletops...
macam artis gitu...cantik...
cuma tak berapa sesuai untuk ke majlis lain juga...

 me suka yang ini..!
cuma me rendah la...macam mana ek?
kena tempah kalau baju cenggini if me nak buat..huhuh
tahu tak kat mana nak beli baju ni...murah...
tak nak lah online...
takut ditipu..hoho


yang ini yang paling simple and mudah me akan buat if dah ada jalan lain...
ok what..classic....hehehe
orait...
next entry will be my mini pelamin..hoho...




                                                                                               the typewriter,
                                                                                     

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI