NIHONGGO KURASU..Hait!

January 13, 2013 Iera Lee 4 Comments





Hi!
how was ur Sunday?
me?hari yang sangat menjengkelkan..
kenapa?
manjang gaduh je dengan future B
gila...makin dekat makin banyak lak karenah dia!
so choose malas layan tapi still been accused macam-macam..
sometimes rasa macam nak BLAH je...
me dah penat sebenarnya..
ok lah back to title...
maksudnya adalah kelas bahasa Jepun..
memandangkan bekerja dengan company Jepun so wajiblah anda pelajari bahasa mereka...
kerana mereka sangat memartabatkan bahasa mereka...
English mereka bukan semuanya bagus..
tapi still boleh faham lah..
sangat seronok dekat company baru ni..

1) Bos hensem macam Kenichi Conan...ahaks!
2) Environment tak stress mana..cuma ngadap PC sokmo..
3) Sangat pentingkan kebajikan pekerja...
4) Haruslah bersih....

so setiap hari Khamis waktu rehat adalah waktu belajar...
boleh lah..
at least boleh faham sikit-sikit...
contoh konichiwa sesuai untuk waktu bila...
sayonara semua...
tapi we all prefer speaking rather than writing..
kalau ikutkan memang nak study semua je...hehehe
save budget tak payah study luar...
tapi tak apalah...1 pun dah lebih cukup..
siap ada homework tau!
Sensei strict!hehee...
ok uols....xoxo..





                                                     

                                                                                                the typewriter,
                                                                                  

You Might Also Like

4 comments:

gadis perak said...

wah belajar bahasa jepun! :D

Iera Lee said...

@gadis perak...iye..jom belajar sesama nak?

Ayie Abas said...

salam :)

suka dgn karekter conan tu..sama ada komik, animasi atau drama nya :)

Iera Lee said...

@ayie....yup...plus hensem kn wataknye even kartun..hehe