Photobucket
Ommo Iera Lee
Follow Dashboard
NIHONGGO KURASU..Hait!
Sunday, 13 January 2013 | 4comment





Hi!
how was ur Sunday?
me?hari yang sangat menjengkelkan..
kenapa?
manjang gaduh je dengan future B
gila...makin dekat makin banyak lak karenah dia!
so choose malas layan tapi still been accused macam-macam..
sometimes rasa macam nak BLAH je...
me dah penat sebenarnya..
ok lah back to title...
maksudnya adalah kelas bahasa Jepun..
memandangkan bekerja dengan company Jepun so wajiblah anda pelajari bahasa mereka...
kerana mereka sangat memartabatkan bahasa mereka...
English mereka bukan semuanya bagus..
tapi still boleh faham lah..
sangat seronok dekat company baru ni..

1) Bos hensem macam Kenichi Conan...ahaks!
2) Environment tak stress mana..cuma ngadap PC sokmo..
3) Sangat pentingkan kebajikan pekerja...
4) Haruslah bersih....

so setiap hari Khamis waktu rehat adalah waktu belajar...
boleh lah..
at least boleh faham sikit-sikit...
contoh konichiwa sesuai untuk waktu bila...
sayonara semua...
tapi we all prefer speaking rather than writing..
kalau ikutkan memang nak study semua je...hehehe
save budget tak payah study luar...
tapi tak apalah...1 pun dah lebih cukup..
siap ada homework tau!
Sensei strict!hehee...
ok uols....xoxo..





                                                     

                                                                                                the typewriter,
                                                                                  

Older Post | Newer Post
The Tukang Tulis


HELLO PEEPS!!!:)
My name is Iera Lee
Daughter of Sir Abu Samah and Madam Zainab.
28 years old.
Blogging since 2010
The Key To The Life Of The Heart : lie in reflecting upon the Quran, being humble before Allah in secret, and leaving sins (Ibn Al Qayyim)


Diary About Stuff


Let's Stalker!

Follow @ieralee


My source!

Source : Mr Google
Own this blog : IERA LEE