Eat @ Tokio Cafe Cyberjaya

January 12, 2013 Iera Lee 0 Comments



Hi!
ok today update entry tentang Tokio Cafe...


memandang kebanyakan office di Cyberjaya adalah multinasional company..
so banyak sangat makanan westerner and asia yang lain...
macam biasa setiap hari Jumaat makan di luar..
and berbelanja..
hari Jumaat je yang special..
sebab masa rehat panjang + lama sikit..
setiap hari Jumaat mesti decide dengan member semua nak makan mana...
then we all decide eat at Tokio...aka TOKYO..
dah nama Jepun makanan haruslah Jepun kan?
kelas ko Jah..
but not my taste lo..
i like sushi the most!
me pilih Terreyaki Chicken set..RM16.90...


pic yang sebelah tepi tu...
yang tengah is set salmon...Erna punya...
so dua orang lagi makan western..
for me western lagi better coz macam biasa..
Jepun is healthy babeh!
tapi belum order sampai kami dah snap-snap..hehehe
ini lah my friend...


yang tengah harus lah ME!
orait end of the story...
next week makan mana pula ek?
NANDOS??
or street mall....
hehehe...xoxo






                                                                                                       the typewriter,
                                                                                         

You Might Also Like

0 comments: