TUTO aka TUTORIAL



seperti biasa....
sihat?
amboi rajin nooo sekarang update-update bagai...
hahahha...
up to me...orang tak ada koje gini lerrr...
makan gaji buta je...
bosan tapi nak buat macam mana...
nanti dah ada kerja bertimbun tak hengat...
ko ada? huahuahua...
merepek lari dari tajuk....
sebenarnya me dah banyak sangat kumpul tutorial ha...
tapi semua buat collection me..
ingat nak gak share but tak ada masa nak update la...
kite kalau nak buat blog ni...
seharian ngadap lappy...
kalau setakat kejap-kejap nak ngadap..
alamat sampai ke sudah tak siap...
dulu me memang ada blog tuto but then dah malas nak buat...
tak ada mood...
blog tu pun dah tak ada...
so sekarang tetiba jiwa jadi rajin je nak buat tuto..
but then more focus yang guna blogskin...
how is that?
me lebih suka guna html code sebab mencabar...
setiap kali update my blog...my sis selalu cakap yang me salah bidang masa belajar...
ye lah konon-konon nak jadi orang hebat dalam bidang tourism...
tapi she realize that me got talent in graphic design and IT...
anugerah Allah...
mungkin sebab minat yang mendalam kot...
me suka warna ceria...
sebab me tahu hidup tak mungkin selalu ceria...
jadi warna yang beri keriangan itu...
ok lah membebel je...
suka hati la...saja nak update supaya tak berhabuk...
daa korang...
sambung my job...
wish I can continue with the tuto~





                                                                                                   the typewriter,
                                                                                     

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI