SPECIAL GIFT FOR 100th FOLLOWER






seperti tajuk diatas...
oh dengan rela hati saya ingin memberi special gift...
apa hadiahnya...adalah...
jeng..jeng...
korang nak?
jom berlumba jadi follower ke 100th...
siapa yang tak nak benda free ek...
lagi pun sekarang dah 96th...huuhuh...
so sesape yang jadi follower ke 100...sila tinggalkan komen di post ini ye...
me tak promote so sape yang alert mesti baca post ni..
kalau terlepas...opss...sorry...
tiada hadiah kedua....
me tak akan notice melainkan anda meng'notice'kan me...
hahha...
apa punya bahasa la...
ok time for back...see you later~~
esok den kursus   woooo...
dah tuo baru nak amek...
nak tahu kursus apa?

KURSUS KAHWIN

gatal....hahahah....da~~







                                                                                                 the typewriter,
                                                                                     

Comments

dina kasyah said…
pil chekitek 'aun..!! (sy sebut cmtu)hihii.susah nau nak sebut haha. lama xnmpk. sebab dh xsaket perut kot.

btw..aamin utk awak :)
Iera Lee said…
@dina kasyah:tq dear...

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI