Resah LOL!

November 26, 2012 Iera Lee 0 Comments



Hi uols...
sejuks gila hari ini...
walaweh dengan bos and mata-mata bos yang tak masuk..
so manyak syok lo...
tapi bila dorang tak ada...
tak nak lak mata ni menutup walau seketika...
dah ada...macam-macam...
menguap la...itu la....ini lah...
ish..me sekarang resah semacam...
mana tak nya...
dapat orang yang tak ambil kisah...
so me jadi la kisah...
my date is somewhere around ..
but then need to prepare early...
dari segi 

1) Haruslah kewangan...dah ready ker???
2) Planning.....ko nak buat macam mana nyah....
3) Bersedia dari segi mental dan fizikal...

aduh nervous betul ni...
tak tahu nak mula dari mana...
tapi orang kata kena la rilex...chill lo....
bukan tak nak relax....me cuba gelabah sikit je...
tapi for me everything is DIY kot...
dan me bagi makanan je kot....
so kahwin sok me bagi barang-barang...
yang itu baru hantaran banyak sikit...
now planning wanna go Bandung first...
cari barang-barang yang perlu...
sampai ke luar laut korang...
kelas ko Jah...hehehe...
ok korang later me update D.I.Y me...
kita buat satu-satu ok?
daaa....




                                                                                                        the typewriter,
                                                                                      

You Might Also Like

0 comments: