MUSIM K A H W I N



Hi....
saya masih berpuasa...
motip??
hehehe...
hari ini bos besaq belanja asam pedas baik punya kat Taman Dagang...
tapi sayang me puasa so dengar je la...
huhu...
dah lah antara minggu-minggu terakhir.....
kenapa dengan tajuk dan cerita puasa?
eehhmmm...alkisahnya....
disebutkan ceritera....
tentang saya..eh bukan daaa...
start minggu ini...
dan sehingga bulan depan...
tiap-tiap minggu me ada undangan perkahwinan...
tapi bukan me yang kahwin...
itu haruslah dah nama pun undangan beb...
tarikh dan tempat seperti di bawah..
-
-
-
OMG musim kahwin dan musim me kena bagi hadiah...save the date:24 Nov 2012 : Mr Mustaza Kamaludin (Felda Serting Hilir)25 Nov 2012 : Ms Princess Nore (Setapak)01 Dis 2012 : Ms Natasha Diana (Kuala Pilah) & Mr Mohd Syafik (Port Dickson)01 Dis 2012 : Ms Siti Hajar Ahmad Padzilullah (Perak)08 Dis 2012 : Mr Zaid Abd Rahman (Kedah)15 Dis 2012 : Ms Fiera Muklif (Kedah)16 Dis 2012 : Ms Anggun PeSona (Kedah)22 Dis 2012 : Ms Umy Amira (Pasoh) & Ms Hidayah Arzmi (Palong)|Barakallah untuk mereka dan pasangan...tiap minggu nasi minyak yo....insyaAllah tak ada aral me sampai...|

so...apalagi..time for makan free lo....
apa-apa pun me wish mereka happy ever after....
kalau boleh nak datang semua majlis...
tapi kita tengok mana yang mampu ye....
bajet hadiah + pengangkutan kena kira gak..hehe...
bajet ciput lo...
k uols....
daaaa~~




                                                                                            the typewriter,
                                                                                

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI