MUSIM K A H W I N

November 21, 2012 Iera Lee 0 Comments



Hi....
saya masih berpuasa...
motip??
hehehe...
hari ini bos besaq belanja asam pedas baik punya kat Taman Dagang...
tapi sayang me puasa so dengar je la...
huhu...
dah lah antara minggu-minggu terakhir.....
kenapa dengan tajuk dan cerita puasa?
eehhmmm...alkisahnya....
disebutkan ceritera....
tentang saya..eh bukan daaa...
start minggu ini...
dan sehingga bulan depan...
tiap-tiap minggu me ada undangan perkahwinan...
tapi bukan me yang kahwin...
itu haruslah dah nama pun undangan beb...
tarikh dan tempat seperti di bawah..
-
-
-
OMG musim kahwin dan musim me kena bagi hadiah...save the date:24 Nov 2012 : Mr Mustaza Kamaludin (Felda Serting Hilir)25 Nov 2012 : Ms Princess Nore (Setapak)01 Dis 2012 : Ms Natasha Diana (Kuala Pilah) & Mr Mohd Syafik (Port Dickson)01 Dis 2012 : Ms Siti Hajar Ahmad Padzilullah (Perak)08 Dis 2012 : Mr Zaid Abd Rahman (Kedah)15 Dis 2012 : Ms Fiera Muklif (Kedah)16 Dis 2012 : Ms Anggun PeSona (Kedah)22 Dis 2012 : Ms Umy Amira (Pasoh) & Ms Hidayah Arzmi (Palong)|Barakallah untuk mereka dan pasangan...tiap minggu nasi minyak yo....insyaAllah tak ada aral me sampai...|

so...apalagi..time for makan free lo....
apa-apa pun me wish mereka happy ever after....
kalau boleh nak datang semua majlis...
tapi kita tengok mana yang mampu ye....
bajet hadiah + pengangkutan kena kira gak..hehe...
bajet ciput lo...
k uols....
daaaa~~




                                                                                            the typewriter,
                                                                                

You Might Also Like

0 comments: