LAST DAY KEJE

November 30, 2012 Iera Lee 0 Comments




hi...
T_T...sad...
today is my last day working at RC Travel...
sedih juga lah...tapi hakikat sangat happy...
at least terlepas dari bos yang bersikap selfish...
tapi risau gak masuk company Japanese ni...
kang bernippon paint pula gamaknya...
mana tahu kerja bertambah stress...
hopefully tak lah kan?
by the way...
me nak sangat stay at least 1 year dengan company ini..
tapi bos dah macam ini..
terpaksalah berpindah..
gaji sikit...
me perlu lebih berusaha...
dekat sikit dengan my sister...
tapi now pun dia nak berpindah...
hai entahlah...
apa-apa pun me harap selepas ini me boleh bertahan untuk berkerja...
dan seterusnya simpan duit lo...
mahu kahwin..ehehhe
ok korang tak tahu bila lagi boleh update...
daaaa...




                                                                                                         the typewriter,
                                                                                       

You Might Also Like

0 comments: