KURSUS DONE!!


GIFT 100th FOLLOWER

korang sihat?
me tak berapa nak sihat lah hari ini...
sebab apa?
got cirit-birit lah...
so kena makan benda alah ni...cikitaon...


tambah dengan demam yang tak hengat....
tak larat betul nak kerja sebenarnya...
tapi memandangkan hari Jumaat nak bercuti..terpakso kugagahi...
cuti hari itu korang buat apa je?
me?pergi kursus kahwin...
dah gatal sangat anak Mr. Abu Samah ni...
errkkk...tolong kahwin kan saya kerana saya sudah bersedia...
ceh-ceh ayat tak boleh bla...
but for me attend the course because it is compulsory...
kalau tak jangan harap nak pergi...
nasib sijil tak ada expired!
huuuu...if not jenuh nak mendengar lagi...
memang penuh dengan ilmu...
dan penuh dengan sesi mengantuknye..
walaweh..menguap toksah kata la...
but very sweet of me...
cause kena wearing a hijab...


sweet tak?korang tetap kena angguk walaupun tidak...
kejamnya..hehehe...
me harap me boleh terus pakai...
doakan yang terbaik...amin~~
daaa~~




                                                                                                           the typewriter,
                                                                                          

Comments

Badren Awang said…
salam...hrp awk sht....blh layan blog smpai bengkak mata...
kalo trs guna tudung tu..mmg sweet dr PIC kat sblh tu..hehehe
Iera Lee said…
@badren awang:amin...and insyaAllah....tq atas doa...
Badren Awang said…
terbaek........sempena MAAL HIJRAH..
Azira Abu Samah said…
@badren awang:insyaAllah...=)

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI