Company Close

November 27, 2012 Iera Lee 0 Comments




Hi uols...
me dikejutkan dengan satu berita yang menggemparkan...
berita tersebut adalah...
one of the company under RCE will be close...
tarikh tutup hujung bulan ini...
walaweh kesian dengan sahabat-sahabat me ini...
mereka terpaksa berpecah masuk sub department yang lain..
sebab big bos still sayang mereka...
tapi macam mana nak bekerja dengan happy sedangkan mereka dah serasi bersama sebenarnya...
ceh macam lagu nurul dan ajai pula....
yelah...sorang akan pindah bahagian engineering sedangkan dia tak ada basic pun...
yang sorang pindah di bahagian research bagai...
sorang lagi bakal berpindah di bahagian travel...
semua tak ada kaitan langsung dengan mereka...
tapi bos mereka pun satu...
sepatutnya kekalkan prestasi..
bagi profit pada company..
tapi mendatangkan rugi...
so siapa sahaja yang sanggup...
letih kot....
bos besar pun hangin la satu badan...
ish3....kesian depa...
ok la korang..
me doakan mereka cepat-cepat dapat kerja baru...
amin~~



                                                                                                          the typewriter,
                                                                                         

You Might Also Like

0 comments: