what happen with my FB account?

October 03, 2012 Iera Lee 4 Comments





hi uols...
what's up?
ok as the title...
i really don't know what exactly happen with my Facebook account...
adakah kerana saya terlalu kerap meng'online'kan diri saya?
OMG...tak boleh log in langsung ok!
sakit hati pun ye...
dah bagi email kat Mr. empunya Facebook but still didn't have any reply yet..
oh my Facebook..
seriouly sekarang ini if kita tak ada satu pun rangkaian sosial kita di anggap tidak moden dan kolot..
sebab itu sekarang ini juga...
setiap luahan hati semua di Facebook dan Twitter...
aiya...
mana ada orang luah depan-depan sekarang..
dunia IT beb..
everything need to solve using IT as well...
well..you know me..hoho...
ok la me try dulu log in..
tak boleh juga tak apa lah..cuba lagi kemudian hari..
eh hari ini kan sesi #tanyanajib...
so I nak suarakan..
"boleh tak buang je interest PTPTN"
argh...terbeban..T_T
ok da uols...


                                                                                                        the typewriter,
                                                                                                

You Might Also Like

4 comments:

so x payah amik PTPTN
ambil JPA atau MARA
kena belajar rajin2 la nak dapat kedua-duanya

atau dapat pointer bagus x payah bayar PTPTN langsung

so x payah amik PTPTN
ambil JPA atau MARA
kena belajar rajin2 la nak dapat kedua-duanya

atau dapat pointer bagus x payah bayar PTPTN langsung

so x payah amik PTPTN
ambil JPA atau MARA
kena belajar rajin2 la nak dapat kedua-duanya

atau dapat pointer bagus x payah bayar PTPTN langsung

Iera Lee said...

hamboi princess momoy sekali 3 dye comment..heheheh...tapi dah terambil pun..huuhuh