Share berita bajet 2013


apa khabar korang...
me sedikit tidak sihat kerana memikirkan hari konvo me...
hoho...
cuak seketika...lagipun terlalu banyak wit yang akan digunakan..walaweh...
duit di mana anda..?
ketika ini juga durian runtuh tiba...
tapi bukan sekarang dan sekedebuk k....
baru-baru ni kan BAJET 2013..
so semua mestilah tersenyum lebar..
biarlah..even dah hampir jadi basi still nak post ok!
ada me kisah..haha...|gelak jahat|
memang tak mature kan?hehehhe
ok-ok antara intipati dalam bajet 2013 adalah seperti di bawah...






tertarik dengan pembelian handphone itu...
ramai yang kata tak perlu..entahlah...
pape pun berterima kasih sahajalah...
inilah Malaysia...
tengok negara lain suruh berjimat cermat pun buat bantahan...
bagi me yang bujang..|ceh2..bujang ker?hehe|
bakal menerima rm250...next year la...
by the way just nak share kat sini..
hari itu tengok rancangan "Nasi Lemak Kopi O"
si AG ada tanya tah siapa orang kerajaan perempuan ni...
dia tanya dan cakap...
"yelah sebelum ini asyik dengar orang kerajaan je dapat bonus semua yang swasta melopong je"
terus tak boleh jawap...
huhu..
lagi satu yang ptptn tu..
me rasa macam nak suarakan sahaja..sila potong interest PTPTN tu..
lagi senang...
betul tak?
ok lah ini cuma pendapat dan pandangan me sahaja..
k daa~
                                                                                                        the typewriter,
                                                                                                 

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI