Overtime tak berbayar...


haluuuuuu...
tadi ingat nak balik awal...
tapi kita tumpang orangkan...
so kena la menunggu...
overtime yang tak berbayar nak buat macam mana...huhuuhu
lagi pun hari ini last day my colleague..
me pun dengan rela hati ingin membelanja dia...
buah hati bagi kupon pizza hut...
tak berguna sampai sekarang..
jadi haruslah digunakan sebaik mungkin...
my member will be change her work @ CITIBANK..
gaji...haruslah 2k above....
banyakkan...
kalau kerja bank memang la 2k something...
lain la kerja yang biasa-biasa ni...
me pun harap dapat rezeki yang lebih...
kalau boleh nak kerja kerajaan...
ye la...menjamin masa depan my parents gak...
ok kepala dah pening lalat...
nanti update lain...
pale berputaq....
daaaaa....






                                                                                                the typewriter,
                                                                                     

Comments

Awana Suzanna said…
semoga dpt kerja yg di impikan tu..
wahhh dpt kupon free pizza ke?? uishh lama wana x mkn pizza. dok tingin jer.. tp xg2 pun. sdgkn dekat jer pizza hut tu..
Iera Lee said…
@awana:nak ke?ada lagi kupon ni..eheheh..valid till end NOV...amin dah dapat pun :)
Nizam Ijam said…
comel jer entry ni :)

saya dah update.. jom check
Iera Lee said…
@nizam ijam: ok kita terjah sekarang..heheheh

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI