LOMO OH LOMO

October 04, 2012 Iera Lee 0 Comments




Hi uols...
mesti ada yang puasa hari ini pastu tetiba buka kan?
maklumlah hari ini kan hari khamis..
ramia je yang puasa sunat semua..
tapi orang yang buka tu..
tak lain tak bukan haruslah ME..
hoho...
terukkan...huhuhu...bukan salah me...
nafsu dan syaitan ni jahat sungguh...
|eh salahkan benda lain lak kan|
tak patut- tak patut..
tadi me saja dok godek-godek internet..
teringat tentang lomo camera...
camera analog yang sangat cute for me...
kebetulan sekarang ramai yang menggunakan instagram bagai kan?
kira camera ni berfungsi sepert itulah...
me nak buy one...
just for collection..
tapi sebenarnya sebab camera me my sis dah rosakkan..
durjana hoho...
kakak..so diamkan aja...
lens camera je rosak..so need to repair it...
tapi seriously lomo camera ni tak mahal pun..
tapi kita sendiri yang perlu bijak memcari dan membeli...
tadi me jumpa satu harga dalam RM150..
see tak mahal kan...
kalau lah ada contest yang bagi hadiah lomo camera ni...
hehe..kalau lah ok?kalau....
ok lah dari me merapu..koje tak siap..
me chow dulu..daaa~
but for those yang ada or memiliki camera ni "share-share" lah sikit apa faedah semua ek..
tatatititutu....



                                                                                                             the typewriter,
                                                                                              

You Might Also Like

0 comments: