Jom follow aku cuma seorang kulikutif



oh entry ke-4...
memang sah gilo giveaway..
cakap lah tak ada koje..
nak join..
macam biasa..KLIK BANNER


to dia banner...
kulikutif aka kreatif gitu...
syarat-syarat nak join giveaway ini adalah...
seperti di bawah...

1) terbuka kepada semua pembaca dan yang sudi singgah kat blog remy hazza nie
2) follow blog remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com (yg nie wajib ler...kalau dah follow tu join jugak tau... )
3) kalau sudi like FB fanpages  blog remy ( kalau ikhlas ler )
4) buatkan satu segmen yg bertajuk "Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway "
5) copy banner kat atas dan tampalkan dlm segmen tu.
6) cerita ler sikit pasal blog remy nie......kasi kenakwan dan pembaca korang tahu........( tak cerita pun takpe.....tak paksa tau )
7) Ajak lah dua sahabat kenkawan semua utk join segmen nie
8) last sekali, tinggalkan link entry kenkawan semua kat bhgn komen entry nie tau !!!! senang remy nak jejak nanti......
9) Tarikh akhir segmen nie akan ditutup pada pukul 2359 hrs pada 15 october 2012....


tooo dia sampai 9...ko hado?
hehehe...
so jom join...
simple and easy..
let help him achieve his target 1000 followers...
yeaaa....
daaa...



                                                                                                          the typewriter,
                                                                                                

Comments

Isabel Diaz said…
Singgah sini,

Dari segmen yang sama,

Dah follow dah =]

Jom follow blog saya,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

BTW, Jom meriahkan GA nie jugak

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html
DAIRI FARISHA said…
Maaf lambat blogwalking ke blog ini sebab internet ada problem…dah follow awk..jom follow farisha. Datang dari segmen yang sama ->> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html
hehe...momoy pun combo aja segmen
hehe

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI