Photobucket
Ommo Iera Lee
Follow Dashboard
Jom follow aku cuma seorang kulikutif
Thursday, 4 October 2012 | 3comment



oh entry ke-4...
memang sah gilo giveaway..
cakap lah tak ada koje..
nak join..
macam biasa..KLIK BANNER


to dia banner...
kulikutif aka kreatif gitu...
syarat-syarat nak join giveaway ini adalah...
seperti di bawah...

1) terbuka kepada semua pembaca dan yang sudi singgah kat blog remy hazza nie
2) follow blog remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com (yg nie wajib ler...kalau dah follow tu join jugak tau... )
3) kalau sudi like FB fanpages  blog remy ( kalau ikhlas ler )
4) buatkan satu segmen yg bertajuk "Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway "
5) copy banner kat atas dan tampalkan dlm segmen tu.
6) cerita ler sikit pasal blog remy nie......kasi kenakwan dan pembaca korang tahu........( tak cerita pun takpe.....tak paksa tau )
7) Ajak lah dua sahabat kenkawan semua utk join segmen nie
8) last sekali, tinggalkan link entry kenkawan semua kat bhgn komen entry nie tau !!!! senang remy nak jejak nanti......
9) Tarikh akhir segmen nie akan ditutup pada pukul 2359 hrs pada 15 october 2012....


tooo dia sampai 9...ko hado?
hehehe...
so jom join...
simple and easy..
let help him achieve his target 1000 followers...
yeaaa....
daaa...



                                                                                                          the typewriter,
                                                                                                

Labels:


Older Post | Newer Post
The Tukang Tulis


HELLO PEEPS!!!:)
My name is Iera Lee
Daughter of Sir Abu Samah and Madam Zainab.
28 years old.
Blogging since 2010
The Key To The Life Of The Heart : lie in reflecting upon the Quran, being humble before Allah in secret, and leaving sins (Ibn Al Qayyim)


Diary About Stuff


Let's Stalker!

Follow @ieralee


My source!

Source : Mr Google
Own this blog : IERA LEE