BUKU ASB HILANG



Salam...
hi korang...buat apa?
me totally in stress mood...
why?
oh my Allah....
Buku ASB boleh 'ter'hilang lak...
gila kalau tak stress...
tanya Maybank dorang kata kena pergi PNB...
pastu angkat sumpah dan bayar denda...
adoi...banyak koje lo.....
kalau cuti hari biasa tak apa gak ini..
alahai...
nak minta cuti pun takut der....
wa bukan hero lu tau ka....
tengok merapik2....
sekaran pun pening kat mana nak beli frame picture..
any suggestion?
blur sekejap....
nak cari kedai yang memang fokus buat frame ni
boleh dapat murah sikit...huhu
kedai jual mahal sangat la....
ok di kesempatan ini me nak ucapkan juga Selamat Hari Raya Qurban....
sama-sama hayati pengisiannya...
ok la tengah berusaha mencari buku ASB...
da...
otak serabut...huhu..T_T

                                                                                                      the typewriter,
                                                                                           

Comments

Miss Zahirah said…
dlu prnh hilang bku asb..
mmg btul kn a pgi PNB kt jln tun razak klu x slap..
kna pgi pesuruhjaya sumpah..
tp xde plk kna byr denda..
pelik jerr...
Iera Lee said…
@Miss Zahirah:bukan denda,kira cam kita masukkan duit dalam bank balik....buat kat mana2 asb pun boleh..huhu
buku hilang boleh buat balik
duit hilang mmg x de dah la
Iera Lee said…
@princess:tahu tak apa...menangis tak berlagu la,huhu

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI