YE RESIGN!!



Salam...
hi uols...what's up?
tak ada apa nak update just me recently think I want to resign!
tapi rasa macam tak perlu pula sebab tersangatlah susah nanti...
why not sekarang buat bisnes kecil-kecil dulu..
dah lepas baru buat besar-besar..
tapi my sis..
she ask me a favor..
but then my boy disagree lo...
ye la dengan permintaan macam itu..
siapa sahaja yang sanggup..
me boleh buat tapi permulaan siapa yang akan bertanggungjawab..
sebab itu sekarang me belajar macam mana nak kumpul sikit-sikit..
ibarat kata pepatah "sikit-sikit, lama-lama jadi bukit"
semua ni terbuka kat mata me bila me tengok rancangan "Man Jadda Wa Jadda"
the best morale story of this entertainment is...
dia ajar macam mana kita nak berusaha lebih..
dalam dunia sekarang orang sanggup buat apa sahaja..
asalkan boleh jadi kaya...
then buat 2x kali kerja pun tak apa..
me pun sekarang tengah bertungkus-lumus buat 2x kali kerja itu..
tapi me nak guna modal yang sedikit dan lama-lama jadi bukit!
insyaAllah..
siapa yang berusaha bersungguh-sungguh pasti Allah akan bantu..
amin yaAllah...
semangat ni!!cayok2!



                                                                                                        the typewriter,
                                                                                                

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI