TAK SABAR AKA GATAL!

September 18, 2012 Iera Lee 0 Comments


Salam korang...
buat apa je?
me tak ada kerja so boring..huhu
tapi baik buat kerja lain yang berfaedah ek?
me nak cerita..setiap insan pasti impi kan saat bahagia dengan pasangan masing-masing..
termasuklah diri me...
me sekarang ni dah gatal nak kahwin..
yelah..dah semua sibuk suruh kahwin..kita kahwin lah..
tapi jangan menyesal nanti...
me malas nak ambil tahu tentang orang lain lepas kahwin..ok?
sekarang ni me buntu nak buat persiapan...
memang kena beli barang sikit-sikit tapi tak tahu nak mula dari mana...
dan yang pasti tak tahu nak ajak siapa teman...
waaaa...macam tak ada kawan..
ada je sahabat tapi me ni jenis yang suka bersendirian..
for me alone is better..
but then actually it is hurt you so much...
dalam kata erti lain..
sebab itu Allah menciptakan manusia berpasang-pasangan...
supaya hidup tak sunyi dan sentiasa berteman...
insyaAllah majlis pertunangan akan berlangsung bulan 3 tahun depan..
so apa lagi...
yang penting kita enjoy dan listkan barang apa nak beli..
ok nanti me update satu-satu barang yang me buat dan beli ye..
kalau boleh semua me nak buat sendiri..
dari A until Z..
buat majlis kecil-kecil je..
kalau ikut hati memang nak besar-besaran tapi dah semua tak nak..
eiii geram..sampai nak kahwin pun kena jaga hati orang...
sedih-sedih...T_T
ok korang...adios...

me suka pelamin ini...=)


tema will be purple turquoise..but then campur putih sikit pun ok ek..
ok daaaa...

                                                                                                   the typewriter,
                                                                                           

You Might Also Like

0 comments: