Her name is yasmin hunwick


Salam...
hi uols...
lama tak updatekan?
tapi ada ke yang nak baca blog me?
cause me tak war-warkan pun...
biarlah...tak perlu se'famous' hanis zalika
atau sekerap typing seperti blogger lain...
hehehehe....
cukup sekadar diketahui oleh mereka yang ingin mengenali diri ini...
macam mana?
ada cara tak?
walaweh kalau bab perasan no 1 hang ni no....
aik kua loghat kedah lak..
pasai pa...
ok-ok recently tired...
rasa terlalu banyak benda nak buat dalam 1 masa...
3 hari attend training..
esok exam tapi tak study-study...
pastu tengah dok waiting my bro ni pick up and send back..
terbaca 1 artikel...
korang mesti pelik kenapa title nama somebody..(walaupun cerita ni dah basi =p)
<tapi korang pelik ke?macam tak je>
heheheh...
yasmin ni seperti mengetahui pemergian dia sebelum itu..
macam-macam status keluar dalam twitter and blog dia...
Allahyarhammah telah kembali ke rahmahtullah tak silap 3 Jun lepas...
sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah buat dirinya...
kita yang hidup ini haruslah diteruskan dan jangan lupa ingat pada kematian~
renungan bersama...
k korang kepala tiba-tiba pening~
cancincau...
salam~

-->>BACA BLOG YASMIN



                                                                                               the typewriter,
                                                                                     

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI