BAJET 2013 LIVE

September 28, 2012 Iera Lee 0 Comments



Assalammualaikum w.b.t...
ha lebih afdal dengan salam yang panjang...
betul kan?
jawab jangan tak jawab...
| Salam Sejahtera Ke atas Kamu tu |
ok semalam share pasal sushi...
hari ini nak share pasal BAJET 2013 pula...
alahai my bos sayang ni suruh me dengar pula...
mengantuknya...yawning....
tapi nak buat macam mana...
arahan beb...
so apa sahaja pendapat korang..
dalam bidang me as travel agent we got pengecualian cukai..
tapi kena bawa masuk pelancong asing at least 750 setahun la der...
pergh...nombor yang agak banyak...
dulu-dulu orang tua kita je yang tengok bajet ni..
kita satu apa pun tak tahu...
so dah besau sekarang kena lah tonton ye..
 ni link nak tonton
TV3 ok sikit...
-
-
-

nanti kita share lah input-input yang ada...
ok korang selamat menonton..
                                                                                                           the typewriter,
                                                                                                    

You Might Also Like

0 comments: