SHARE THE JOY OF OUR IFTAR

August 13, 2012 Iera Lee 0 Comments

Salam..hi how are you guys?
so cukup tak sebulan puasa?
mesti time ni semua dok kira jari kan?
sebab puasa tinggal lagi 5 hari...
ya bedabedu!!
tapi paling tak best..tahun pertama kena bagi duit raya...
tapi bagi ke?
heheheh...insyaAllah...
tahun ini raya di Malaysia...
Alhamdulillah...
raya dengan family...
korang?
eh bulan puasa pun tak habis lagi dah cerita pasal raya lak...
macam mana dengan iftar korang?
ada pergi mana-mana?
company me best lah kali ni...
cause have division-division yang berbeza...
ada bahagian consultant, travel, admin, IT and engineering...
tapi tak adalah ramai mana...
at least suasana meriah lah juga...
first iftar hari itu my company buat untuk bunga-bunga RCTT
dekat Penang Village, Great Eastern...tempat tu memang cantik..me suka...
makanan ok lah...ni picture...


 picture starter....


 Picture me with the scenery in Penang Village...
cantikkan?
tapi bukan me absolutely..hehehe
dah tembam sekarang..hoho..
next picture...


trio gadis RCC & RCTT...
dari kiri Ira, Tikah & Me...
ni iftar di Flora Cafe, ampwalk


ni picture gadis senget RCC & RCTT...
will miss this moment...
sorry picture makanan masa ini tak ambil sebab sibuk posing..
al-maklum perempuan dengan camera tak boleh dipisahkan...


orait ni picture masa berbuka dengan bos RCE..
di JW Marriot Hotel...
gila gempak beb!
terbaik..dengan kambing golek bagai...
tapi sayang me tak makan kambing k..huhu
Iftar ni semua division ada...
RCE, RCC & RCTT...
sorry picture ini je sempat nak upload...
later update lagi k...
by the way thanks so much buat bos-bos me yang sudi belanja Iftar kali ini...
the best is..this is moment that i'll never forget...
yok buat kerja~~
da~~


                                                                                                          the typewriter,
                                                                                                   

You Might Also Like

0 comments: