Salam Aidilfitri~ Sebelum, semasa dan selepas..

August 28, 2012 Iera Lee 0 Comments

                                                                                     
Salam....
hi uols....woow!!semua makin sihat...
makin debboommm...
ececeh..actually nak kata me tau...
makin sihat dan menjadi-jadi...
gila argh!serius..siapa nak gemokss?
sure semua tak nak kan?
mood raya katakan...
lemang, rendang, ketupat semua nak dibelasah...
datang rumah ni hidang lain..
ruman yang ini pula hidang yang lain...
maun tak meningkat berat badan...
ok azam...kuruskan berat badan tingkatkan simpanan kewangan..
meletup ko jah dengan impian dan angan-angan yang tinggi..
ok back to the title...
Salam Eid Mubarak korang...
raya macam mana?
banyak dapat duit raya?ke tukang bagi duit raya?
me haruslah yang kedua...
tukang bagi duit raya..
me rasa raya tahun ni bermakna..
sebab me dapat berjumpa kembali kawan-kawan me yang dah berbelas tahun tak jumpa...
lama tak? lama kan?
ada yang masih kenal...
ada gak tu yang tak kenal langsung..
maklum mak sekarang boom kebaboomm..hehehe...
dan tahniah juga me ucapkan buat sahabat kecil me Murni...
sebabkan facebook dan perkahwinan dia lah kami jumpa kembali...
tapi souvenir for friends terbaik beb!
thank you so much...
but ada je benda yang terkilan sebelum, semasa dan selepas hari raya ni..
sebelum raya...awal-awal lagi me dah bergaduh dengan abang...
sakit hati hanya Allah je yang tahu....
semasa...geram juga bila ajak je orang beraya kata "rumah ko jauh sangat la..."
nak je me pindahkan rumah kat sebelah rumah dorang..
sedih je bila dorang tak nak bertandang...
tapi tak apa at least ramai lagi rakan-rakan yang sudi jengah teratak me yang ceruk tu...
selepas...wa~~keje bertimbun...sampai terfikir dari mana nak mula then berat makin meningkat..
alamat nasi sooo sorry..
tak dapek den nak makan ko...heheheh
ok la nanti kita update story lagi..
take care korang..


before end cuci mata tengok picture me with my fren fisya kat wedding murni..
very the tembam..huhuh
k adios..

                                                                                                the typewriter,
                                                                                      

You Might Also Like

0 comments: