Tafsir mimpi

June 22, 2012 Iera Lee 2 Comments


Salam..hi uols...
sihat....?
me alamak sedikit kecelaruan gender..ops taklah...
agak serabut this week sebabnya sudah mula membuat pakej melancong dan hotel..
bunyi macamlah sangat menarikan?
padahal penarikan je...hahhaha
sure korang tak faham coz bahasa apa aku guna pun tak tahu...
by the way it is such very interesting experience i got...
guys..nak share..
malam tadi dengan terjaganya me dari lena...
pukul 3.45 pagi kalau tak silap...
me terjaga pun bukan sebab apa tau..
sebab me termimpi..ter k...bukan disengajakan..hehehe
termimpi tangan me penuh dengan kudis...
yaAllah..Allah Maha Besar..
serius me terkejut gila...
dengan kudis yang besar-besar pastu bernanah...
eeeiiiuuu..serius geli tau...
SubhanaAllah..
tapi ini kuasa Allah..
agak-agak mimpi ini nyata tak?takut lah..uhuhuuh
tapi me baca dalam tafsir mimpi maksudnya
anda bakal beroleh harta, isteri dan anak...if me change to suami la...
definitely ok...
tapi mak me cakap bakal dapat penyakit so me kena beware sekarang...
harus pindah rumah cepat-cepat
ok lah guys nanti update lagi..hehe
adios...


                                                                                         

                                                                                                      the typewriter,
                                                                                                 

You Might Also Like

2 comments:

Dayz said...

ops! mimpi yg mnkutkn.. tpi mimpi just mainan tidur sthu dayz~ ^_^

Iera Lee said...

huhu..tapi tetap takut..huhu