sedikit stress


Salam..hi uols..
hope semua sihat-sihat belaka...
me alamak!sedikit stress la...
mana taknye..
cuti macam tak cuti je...
kena juga buat kerja..
padahal bukan kerja me..
even multitask kena buat tapi me tak patut dibagi kerja yang banyak..
pastu bayaran..alahai..
me bukan tak bersyukur beb...
at least if nak bagi arahan pun..please lah..make it proper..
proper dari segi ajar lah me dulu..
ye me tahu benda-benda tu semua..
tapi kalu ye pun..bagi lah dalam 1 dulu..
bagi buat dengan jelas...
baru lah bagi yang booommkeebaboomm..
ini..belum pape lagi dah bagi meriam buluh..
maun tak pecah otak..
guys sory..sesi luahan hati..
korang nak baca ke x...ade i kesah..hehe..
no lah koranglah intan payung tempat me mengadu..
thanks and adios... 


                                                                                                               the typewriter,
                                                                                                      

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI