HAPPY in UPSET


Salam
hi korang...
mesti saat dan ketika ini ada je dikalangan korang yang dah senyum lebar...
mana taknye...gaji dah masuk lo..
me Alhamdulillah...
gaji Fossil dan gaji company baru dah masuk..
masyuk??tak ada lah maknanya..
sebab musabab...
1) Baru pindah rumah..so perbelanjaan dalam RM1000
2) Masa mula survive biasalah..pinjam lah dulu kan?so sekarang sendiri mahu ingat lah derr....
3) wow expenses kena fikir...
4) Belum fikir benda-benda lain yang tak peting...
so kesimpulannya...Astaqfirullahalazim...
macam tak cukup...
rasa unhappy dalam happy....
sebab masa me kerja fossil dulu me banyak OT...istilah ringkas buat overtime...
tak kan masuk itu sahaja...pastu gaji annual leave pun tak masuk..
rasa macam musykil la....
penat tau me kerja...if tak masuk..memang remuk doh!!
ok yang salary company baru..
ok lah..dia bagi memang tepat-tepat..
walau sikit tapi Alhamdulillah lah...at least tampung sikit...
belajar untuk menyimpan..sebab konvo dah nak dekat..
banyak nak guna duit nanti...
so apa lagi...! ayuh kita menyimpan......!!
orait korang adios...
                                                                                                           the typewriter
                                                                                                

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI