BAKAL PINDAH RUMAH BARU


Salam guys...
how do you do?
cett speakang lak...
haruslah...ko ada?hehehhe...
wow rindu warga FOSSIL...
but now i know..
this what we called life..
it is not easy as you think..
every path have their challenge..
by the way..
just nak mention di sini bahawa saya..me..aku...argh apa-apa aja la..
bakal berpindah ke rumah yang baru..
actually sewa bilik je pun..
tapi ok la..
yang tak ok..sewa rumah bapak mahal...
err..dah mampu bayar 1 rumah my sis kat wangsa maju..huhu...
dapat master bedroom...
rm350 sebulan..
plus api air and utiliti bagai...
err jadilah rm400 and above..
not below k...
so far suasana kerja ok..
yang tak best kat mana-mana...
ada sahaja makhluk Allah ini yang punyai sifat dengki..
and tentu sekali..
jaga tepi kain orang...
awww tak kuasa nyah u..
nak buat macam mana..
pergi mana-mana pun sama je...
yang penting cara kita berdepan dengan orang yang macam ni..
seharusnya me jadikan iktibar untuk diri sendiri..
dan paling penting..
berdiri lah di atas kaki sendiri..
tetiba je kan..hehehe..
ok chow dulu..lain tahun update..hehehe..
busy yang..
adios....


                                                                                                                     the typewriter,
                                                                                                                

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI