Rojak buah..

May 19, 2012 Iera Lee 2 Comments


Salam and good morning uols...
hari ini Sunday beb!
for sure korang dok melepak je kat rumah kankankan?
me..huhu...
koje k...
AKA kerja...
biasalah kerja yang tak famous ini hari minggu pun kerja..
nak cuti Sabtu Ahad kerja kerajaan la ek?
tapi ada gak orang kerja kerajaan yang kerja Sabtu Ahad..
terutamanya yang jawatan 17 tu...
cari duit lebih..OT...
nak harap gaji yang sikit tu tak adalah maknanya..
nak makan anak beranak pun tak cukup...
walaweh apa yang aku merepek ni..ahaks..
ok my title bunyi sedap je kan..
haruslah..sesedap rasa dan nikmatnye...
ARGHH..ROJAK BUAH...


yummy....sedap kankankan?
melantak rojak buah pepagi beb..
tak pasal-pasal sakit perut lak nanti..
sungguh sedap...
ada Nenas, Mangga, Kedongdong (err betul kot eja..Bm xberapa nak A..hahaha)
ada betik...lengkuas..timun...oh sihat...
terliur tak??
apa lagi pergi lah boli sendiri..hahaha...
ok lah malas nak bercerabih aka membebel...
adios uols...
lagi menikmati ROJAK BUAH gue...
                                                                                                         
                                                                                                          the typewriter,

                                                                                                   

You Might Also Like

2 comments:

sis92 said...

uwaaaa sis sgt suka rojak grrr

Iera Lee said...

mai la cni...ade je lagi..hehehe