Nobody want to send me


Salam Jumaat uols...
yang lelaki sila pergi solat Jumaat k..
no excuse dan tak ada istilah period meriod..hoho...http://www.emocutez.com
how are you guys?
feeling better today?
me just back from office at Pandan Indah..
pergh hari-hari me bangun awal..
even sepatutnya hari ini my heaven day..
tidoq sampai terjaga dengan sendirinya without helpers..
but then..tetap tidak..http://www.emocutez.com
bangun awal ke office then singgah my sisnye tempat kerja..
stuck kat sini..and rasa nak potong rambut...
tapi semua seem tak bagi je..
me rimas rambut panjang lo..
walaupun nampak cantik tertarik..ko memang deboom..
perasan ler tu..hahah
tak apa perasan sendiri...
ko ada??
tak adakan?hehehe...http://www.emocutez.com
ok back to the title..
walaweh..esok me exam PTD..
for those yang wish me good luck dan seangkatan dengannya..
tocey-tocey...
tapi sayang tak ada siapa mahu hantar me lo..=(..
sedih betul... http://www.emocutez.comdapat kat Bukit Mewah Seremban..
me lak tak ada sedara mara langsung kat sana...
macam mana ni uols??
any suggestion or idea???
kalau dah macam ni..
for sure me dah tak ada mood nak pergi..
sia-sia je lah semuanye..huuhuh
sedihnye...waaaaa~~ http://www.emocutez.com
mohon Allah permudahkan je..
amin~~
http://www.emocutez.com

                                                                                                         
                                                                                                         the typewriter,
                                                                                                   

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI