MAHU TONTON THE AVENGERS



Salam...
dah nak masuk maghrib...
moh solat ye...
kejap lagi kawe mahu menonton THE AVENGERS...
walaweh..lama dah dok nunggu nak tengok...
tahu da basi...
tapi ada me kisah?
tak kira nak tengok gak...
boleh je download...
but tak perlu lah..
tengok tv besaq lagi syok!
menghabiskan masa yang ada...
cehceh...
padahal nak koba dating with somebody..ahaks...
tapi hari ini dating bertiga k..
bagus gila...elak syaitan ditengah-tengah..
hari ini me rasa sangat tidak selesa..
apakah BM ku ini..
apa-apa aje lah...
rasa nak demam...
ditambah dengan tekak yang makin tidak selesa...
Allah...stress kawe...
eh kita...
(kejap me kejap kita...kejap aku...hehehhe)
sambung story...
me dah beli beg TOTE tu tau..
tapi sayang...
--->> PIG SKIN lo...
dalam BM nye...
KULIT KHINZIR...huhu
pada yang muslim nak beli barang ke pape..
kena aware tau...
kulit khinzir ni tak nampak dengan mata kasar..
uols kena tengok dengan teliti...
dia ada bintik-bintik 3 rapat-rapat..
pandang seimbas macam corak but bukan k...
especially if korang beli beg-beg yang datang dari CHINA, THAILAND dan seangkatan..
ini peringatan lagi sekali jua buat me..
mana taknye...tak sempat nak beli tadi..terus grab..
ni lah roman orang tak penyabar..
(roman aka muka)
hehehe...betul ke..apa-apa je lah..
k uols...
jumpa nanti ye..
da~~

                                                                                                         
                                                                                                         the typewriter,

                                                                                                    

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI