JUMPA DRIVER BUS HANDSOME LAGI..KAU ADA?

May 07, 2012 Iera Lee 2 Comments


Salam uols...
ok i know now is time for sleep...
tapi ada me kisah..
hei i have one story tonight..
ops da macam minah joyah gamaknye..
hari ini me balik agak lewat sikit..
tah meter bas rosak agaknya..
dah la tunggu bas dengan mat-mat bangla yang semakin hari semakin banyak diminati...
>>ni da masuk story lain lak<<
ok-ok...cerita begini..
dah lah tunggu sorang pastu bas lambat nak mampos..
penggunaan bahasa kasar..
sila jangan tiru di rumah...ahaks..
argh banyak iklan...
bus me sampai tadi agak lewat juga...
dalam 10.30 PM gitu...
me ni seorang yang kurang jelas penglihatan aka rabun..
so nak tengk number bus..
walaweh..payah sungguh...
bus sampai je depan mata..
me bersuara..."eh nanti"
macam lah bus tu boleh benti dengar suara aku..
yelah sume bertutup kot..dengan bunyi bising lagi...
macam tu me da kecoloaan da...aka malu gila..
sume dok senyum sumbing..
buat selamba..dalam hati..aku peduli hapa!
masuk je bus..
alahai...driver handsome tu lagi...
buat aku terkesima...
saja tanya..."bus ni pergi presint# tak?"
driver jawap.."pergi" sambil tangan dia tolong tarikkan tiket...
padahal me da tahu dah bus tu memang ke presint me..
nak nyakatkan..huhuhu...
siap dia pandang lagi tag yang me pakai...
lupa nak tanggal sebenarnya..huhuhu
kali ni..da 3x 0 4x jumpa...
memang handsome wa cakap lu...
rasa nak snap pic je bagi korang tengok and lihat tapi apakan daya..huhuhu
ok sudah lah uols...
kalian semestinya bosan baca entry  ni..tapi ada me kisah?
ops...k da~~

p/s and moral of the story: don't judge a book by it's cover (tak ada kena mengena sebenarnya..haha)

                                                                                                       

                                                                                                        the typewriter,
                                                                                                   

You Might Also Like

2 comments:

haha, baru la semangat nk guna pengangkutan awam ! :)

Iera Lee said...

tahu tak apa...hahaha...bijak2