Gaji Minimun RM900 + candlelight dinner


Salam uols...
morning...selamat hari buruh buat semua~~
termasuklah me..=)
buat apa saja uols?
hari ni me bangun awal..
then wanna go kerja awal sikit...
semalam hari yang sangat penat coz jadi babysitter...
alahai bukan lah penyabar mana me ni..
nasib la si Daniel ni senang nak jaga...
pastu keluar jap..
go to KL..
nothing best...nak tengok wayang...
tooo dia beratuq tak hengat...
panjang sungguh...
dah tu pergi je lah karoake...
itu pun rasa bosan sangat..huhhuhu
coz syok sendiri..
semalam jugaklah masa me menghabiskan voucher buku RM200 tu..
semua me ambil..
terbaik...
balik Putrajaya dalam 11.30PM..
makan jap kat Ramai Seafood Gate 1...
tengah makan je...blackout..
tak semena-mena dapat candle light dinner special dari mereka..
walaweh syok habis...
dan hari ini..senyum lebar sikit...
sobab eh..gaji minimun untuk swasta adalah..
RM900..
tak percaya???
baca disini..
-
-
-

eeehhmm...apa lagi..mulakan kerja dengan senyuman ye hari ini...
LOVE U GUYS!
da~~~

P/S: errrkk..lupa nak post pagi tadi..hahhaha

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI