Photobucket
Ommo Iera Lee
Follow Dashboard
I LOVE TO CHANGE
Sunday, 29 April 2012 | 0comment



Salam...
hi uols....
buat apa je hari ni...
today me jadi babysitter for my lovely anak buah....
pergh..cabaran hebat tu..
melalak tak hengat...
me jaga pun rasa kurang sabar dibuatnya...
tapi walau bagaimanapun...berjaya membuatkan Daniel tidur balik...
babysitter yang berjaya...
yea~~
today ilmu yang nak dikongsi ialah mengenai perubahan...
dari segi apa...
segala-galanya..
tak kira kita nak berubah untuk apa...
tapi kalau boleh untuk kebaikkan la...ek?
me pun nak change to somebody yang berguna kelak...
konon sekarang tak berguna lagi...
tak salah punyai niat..
jadi silalah mendoakan me berubah jadi lebih baik...
lebih berjaya...
amin YaAllah..
share sepotong ayat ini
-
-
-
A011
Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya.

Surah Ar-Ra'd, ayat 11.

Older Post | Newer Post
The Tukang Tulis


HELLO PEEPS!!!:)
My name is Iera Lee
Daughter of Sir Abu Samah and Madam Zainab.
28 years old.
Blogging since 2010
The Key To The Life Of The Heart : lie in reflecting upon the Quran, being humble before Allah in secret, and leaving sins (Ibn Al Qayyim)


Diary About Stuff


Let's Stalker!

Follow @ieralee


My source!

Source : Mr Google
Own this blog : IERA LEE