Photobucket
Ommo Iera Lee
Follow Dashboard
Hola Guys!Me Got Voucher!
Friday, 27 April 2012 | 0comment


Hi salam sume...
da tido ke?
pasti ada yang belum kan...
me just nak share yang me sangat happy for today...
good new coz I earn my first pay today...
very the happy LOL!
but banyak benda kena settle...
hari tu kan me lupa nak cerita sesuatu..
ada abang PIZZA tanya jalan tau..
abang tu sangat handsome..
and sweet...
tapi sayang I tak mintak nombor fon pun..
ikut hati yang gediks nak je...
hahahah...
ok berbalik pada tajuk...
sangat seronok juga...
sebab me dapat dah voucher RM200 for book tu...
sangat sweet la my junior...
thanks for helping me dear...
apa lah me ni kan..
campur adukkan BM n BI...
sangat tidak bagus...
watever la..
janji uols faham kankankan...?
ok da malas nak merapu...
good night uols...


Older Post | Newer Post
The Tukang Tulis


HELLO PEEPS!!!:)
My name is Iera Lee
Daughter of Sir Abu Samah and Madam Zainab.
28 years old.
Blogging since 2010
The Key To The Life Of The Heart : lie in reflecting upon the Quran, being humble before Allah in secret, and leaving sins (Ibn Al Qayyim)


Diary About Stuff


Let's Stalker!

Follow @ieralee


My source!

Source : Mr Google
Own this blog : IERA LEE