Hola Guys!Me Got Voucher!

April 27, 2012 Iera Lee 0 Comments


Hi salam sume...
da tido ke?
pasti ada yang belum kan...
me just nak share yang me sangat happy for today...
good new coz I earn my first pay today...
very the happy LOL!
but banyak benda kena settle...
hari tu kan me lupa nak cerita sesuatu..
ada abang PIZZA tanya jalan tau..
abang tu sangat handsome..
and sweet...
tapi sayang I tak mintak nombor fon pun..
ikut hati yang gediks nak je...
hahahah...
ok berbalik pada tajuk...
sangat seronok juga...
sebab me dapat dah voucher RM200 for book tu...
sangat sweet la my junior...
thanks for helping me dear...
apa lah me ni kan..
campur adukkan BM n BI...
sangat tidak bagus...
watever la..
janji uols faham kankankan...?
ok da malas nak merapu...
good night uols...

You Might Also Like

0 comments: