Hola Guys!Me Got Voucher!


Hi salam sume...
da tido ke?
pasti ada yang belum kan...
me just nak share yang me sangat happy for today...
good new coz I earn my first pay today...
very the happy LOL!
but banyak benda kena settle...
hari tu kan me lupa nak cerita sesuatu..
ada abang PIZZA tanya jalan tau..
abang tu sangat handsome..
and sweet...
tapi sayang I tak mintak nombor fon pun..
ikut hati yang gediks nak je...
hahahah...
ok berbalik pada tajuk...
sangat seronok juga...
sebab me dapat dah voucher RM200 for book tu...
sangat sweet la my junior...
thanks for helping me dear...
apa lah me ni kan..
campur adukkan BM n BI...
sangat tidak bagus...
watever la..
janji uols faham kankankan...?
ok da malas nak merapu...
good night uols...

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW BRIDE TO BE : BUTIK PENGANTIN BAHAU DAN SERTING

REVIEW BRIDE TO BE : SENARAI KLINIK KESIHATAN UJIAN HIV & BORANG NIKAH

REVIEW BRIDE TO BE : CINCIN LELAKI